OVER MIJ

Mijn naam is Petra Hottinga. Inmiddels alweer ruim zeven jaar zelfstandige onderneemster.

Tijdens mijn opleidingen en mijn werkzaamheden als masseuse en schoonheidsspecialiste kwam ik erachter dat ik meer wilde weten over de oorzaak van lichamelijke klachten.

Waar komen ze vandaan? Steeds vaker hoorde ik klanten over klachten die weer terugkomen.

Dit motiveerde me zo dat ik meer wilde betekenen voor mijn klanten waardoor ik mij ben gaan omscholen naar manuele therapeut. Tijdens deze periode kwam ook vaak aan bod het zenuwstelsel. Dit interesseerde me enorm waardoor ik mij tijdens en na het afronden van opleidingen al snel ook ging verdiepen in het zenuwstelsel.

Zenuwstelsel spreekt mij aan omdat het een communicatienetwerk is dat het contact tussen alle delen van het lichaam regelt. Het stelsel stuurt de spieren en organen aan, maar brengt mij als therapeut ook naar de achterliggende problematiek.

Als therapeut kijk ik als allereerst naar het gehele lichaam, om een volledig beeld te krijgen en het probleem te achterhalen. Zo kijk ik niet alleen naar het pijnpunt, dit zorgt namelijk voor een langdurige behandeling met een tijdelijke werking.

Ik ga voor de oplossing op lange termijn.
Dit is wat mijn werkwijze onderscheidt van die van andere therapeuten.

Met mijn persoonlijke en daadkrachtige aanpak zorg ik ervoor dat je weer goed en zónder pijn kan gaan functioneren. Of dit nou thuis, op het werk of in de sportschool is. Met als doel dat je weer overal kunt gaan en staan zonder gewricht en/of spierpijn.

Efficiency is voor mij erg belangrijk, zo zul je ook geen eindeloze oefenprogramma’s krijgen, maar zal er binnen 2 behandelingen al significante verbetering voelbaar en zichtbaar zijn.

Geen moeilijke woorden, ik breng een duidelijk plan voor de beste werking.

Klanten van mij gaan niet alleen de deur uit met fysieke verbetering, zo help ik je ook om meer controle en bewustwording te krijgen op de manier waarop je beweegt en leeft. Hierdoor krijg je bij mij als manueel therapeut en zenuwspecialist ondersteuning voor het hele lichaam.

Een stukje bewustwording en fysiotherapie maar dan uitgebreider.